Для гурманів, котрі полюбляє випічкою, однак ненавидить кашлат серед своїй кухні!

Has anyone tried using AI to generate Indian beauty images? What prompts or tools worked for you? Looking for tips to capture the traditional look and feel accurately!
SmakiAbsox

Для гурманів, котрі полюбляє випічкою, однак ненавидить кашлат серед своїй кухні!

Post by SmakiAbsox »

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що трапилася з мене того самого тижня. Моя крихітка замовила, щоб як кулінарний експерт приготувала один особливе на великої події. Я, звісно ж, авжеж, почала переглядати рецепт у мережі і.... Втратила аж 1.5 години, і це ще щастя!, блукаючи із ресурсу до другий сайт! Перші варіанти здавалися занадто складні, декілька - зі справжніми екзотичними продуктами, решта - серед купою банерів. А як грім серед ясного неба я вспомнила про сей чудовий сайт та просто за п’ять хвилинок відкрила - ідеальний вибір! Інструкція став настільки зрозумілим, що в результаті навіть моя дванадцятирічна юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда приготували ніби з журналу десерт, що виявився справжнім хітом свята. Зараз кожна мої тепер зацікавлені знайомі питають: "На якому сайті ти знайшла цей диво настільки неймовірно класний спосіб?"
Каталог рецептів