Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що трапилася з мене того самого тижня. Моя крихітка замовила, щоб як кулінарний експерт приготувала один особливе на великої події. Я, звісно ж, авжеж, почала переглядати рецепт у мережі і.... Втратила аж 1.5 години, і це ще щастя!, блукаючи із ресурсу до другий сайт! Перші варіанти здавалися занадто складні, декілька - зі справжніми екзотичними продуктами, решта - серед купою банерів. А як грім серед ясного неба я вспомнила про сей чудовий сайт та просто за п’ять хвилинок відкрила - ідеальний вибір! Інструкція став настільки зрозумілим, що в результаті навіть моя дванадцятирічна юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда приготували ніби з журналу десерт, що виявився справжнім хітом свята. Зараз кожна мої тепер зацікавлені знайомі питають: "На якому сайті ти знайшла цей диво настільки неймовірно класний спосіб?"
Каталог рецептів
Для гурманів, котрі полюбляє випічкою, однак ненавидить кашлат серед своїй кухні!