Для тих, хто цікавиться готувати, проте не може зрозуміти хаос в кухонному просторі!

Has anyone tried using AI to generate Indian beauty images? What prompts or tools worked for you? Looking for tips to capture the traditional look and feel accurately!
UdaiMum

Для тих, хто цікавиться готувати, проте не може зрозуміти хаос в кухонному просторі!

Post by UdaiMum »

Дуже розумію кожного, хто задовбався через щоденного виснажливого підбору хороших кулінарних ідей! Раніше у мене була величезну кількість закладок в інтернет-обозрівачі - одні сайти під десертів, частина зі м’ясних делікатесів рецептів, решта зі рослинних варіантів. Завжди плутала у цьому хаосі! Втім як тільки випадково натрапила на цей чудовий портал, все моє кухонне приготування пішло на новий рівень! Тепер у мене є все в одному каталозі - починаючи з легких варіантів для повсякденності до особливих меню. Найбільше обожнюю той момент, що будь-який ресурси перевірені досвідом і пропонують добре пояснені , зрозумілі для новачків інструкції. Вже не вдаючись до деталей що, що тепер роблю страви набагато ефективніше - не потрібно викидати купу часу на пошуки
Каталог uadomodeas.xyz